ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓια παραγγελίες άνω των 40,00
Για τα 2 πρώτα κιλά

Service - Επισκευές

« Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα »

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τον πολύτιμο εξοπλισμό του κομμωτηρίου σας σε άριστη κατάσταση. Παρέχουμε συμβουλευτική σχετικά με την αναβάθμιση & σχεδίαση του κομμωτηρίου σας.

Με το έγκαιρο service των μηχανημάτων - εργαλείων σας, τους δίνετε ζωή και αποφεύγετε την κατ’ επανάληψη δαπανηρή αντικατάσταση τους με καινούργια.

Η πολυετής πείρα και η άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας εγγυάται την σωστή και ασφαλή επισκευή του κομμωτηριακού εξοπλισμού σας.

  • Service σε Επαγγελματικά Πιστολάκια & Ηλ/κά ψαλίδια, πρέσες, συσκευές κ.λ.π.

Εξουσιοδοτημένο service Parlux ,χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά .

Εξουσιοδοτημένο service της Panasonic, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά .

  • Service εξοπλισμού Μανικιούρ.

Αξιόπιστη επισκευή και γνήσια αντ/κά σε τροχούς – φουρνάκια κλπ.

  • Service – Ακόνισμα ψαλιδιών

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πραγματική μέθοδος ακονίσματος HANDHONING.

Σε εμάς ειδικευμένοι τεχνικοί, με πιστοποίηση από τη HIKARI corporation, πραγματοποιούν χειροποίητο ακόνισμα, HANDHONING (Ιαπωνική τέχνη ακονίσματος ψαλιδιών με το χέρι), η οποία αποτελεί συνέχεια της παραδοσιακής τέχνης ακονίσματος των SAMURAI σπαθιών.

Ύστερα από πολύμηνη και εκτεταμένη εκπαίδευση στην Ιαπωνία, σας εγγυόμαστε ότι τα ψαλίδια σας μετά από service θα επανέρχονται στην αρχική τους εργοστασιακή κατάσταση – σαν να ήταν καινούργια (εφόσον δεν έχουν υποστεί κακότεχνο τρόχισμα από τρίτους).


Σας ενημερώνουμε ότι με βάση τις πιο πρόσφατες οδηγίες της κυβέρνησης, το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες συνεχίζονται κανονικά και θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Ζητάμε την κατανόησή σας για οποιαδήποτε καθυστέρηση ενδέχεται να προκύψει.​