Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλείτε στο 2105712010 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00π.μ έως τις 5.00μ.μ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓια παραγγελίες άνω των 40,00
Για τα 2 πρώτα κιλά

Service - Επισκευές

« Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα »

Η αγάπη μας για το χώρο του κομμωτηρίου μας έκανε να θέλουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας.

Για μας προέχει ο κομμωτής και γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα μηχανήματα και τα προσωπικά του ψαλίδια για να χαίρεται και να προσφέρει την τέχνη του!!

Μπορούμε, λοιπόν, να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τον πολύτιμο εξοπλισμό του κομμωτηρίου σας σε άριστη κατάσταση. Διαθέτουμε ανταλλακτικά γνήσια Parlux , Panasonic, Wahl και Farcom κ.α.

Με το έγκαιρο service των μηχανημάτων - εργαλείων σας, τους δίνετε ζωή και αποφεύγετε την κατ’ επανάληψη δαπανηρή αντικατάσταση τους με καινούργια.

Η πολυετής πείρα και η άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας εγγυάται την σωστή και ασφαλή επισκευή του κομμωτηριακού εξοπλισμού σας.

  • Service – Ακόνισμα σε ψαλίδια & Κοπτικά Κουρευτικών Μηχανών
  • H πραγματική μέθοδος ακονίσματος HANDHONING.

Σε εμάς ειδικευμένοι τεχνικοί, με πιστοποίηση, πραγματοποιούν χειροποίητο ακόνισμα, HANDHONING (Ιαπωνική τέχνη ακονίσματος ψαλιδιών με το χέρι), η οποία αποτελεί συνέχεια της παραδοσιακής τέχνης ακονίσματος των SAMURAI σπαθιών.

Ύστερα από πολύμηνη και εκτεταμένη εκπαίδευση, σας εγγυόμαστε ότι τα ψαλίδια σας μετά από service θα επανέρχονται στην αρχική τους εργοστασιακή κατάσταση – σαν να ήταν καινούργια (εφόσον δεν έχουν υποστεί κακότεχνο τρόχισμα από τρίτους).  • Service σε Επαγγελματικά Πιστολάκια & Ηλ/κά ψαλίδια, πρέσες, συσκευές κ.λ.π.

Εξουσιοδοτημένο service Parlux ,χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά .

Εξουσιοδοτημένο service της Panasonic, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά .

  • Service εξοπλισμού Μανικιούρ.

Αξιόπιστη επισκευή και γνήσια αντ/κά σε τροχούς – φουρνάκια κλπ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το service και το κόστος,

μπορείτε να μας καλέσετε στο 2105712010!