***Αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα συνολικής αξίας 55 ευρώ και πάνω, κερδίζετε επιπλέον έκπτωση -5% στο καλάθι για πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓια παραγγελίες άνω των 40,00
Για τα 2 πρώτα κιλά

Σχετικά με την εταιρεία μας

Η εταιρεία Pappas Hair & Nail Pro ιδρύθηκε στις αρχές του 2013 από ανθρώπους με πολυετή πείρα και αγάπη για το χώρο των επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίων.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και υγείας των μαλλιών (και όχι μόνο), την άμεση εξυπηρέτηση, την προσωπική φροντίδα και την εμπειρία μας στη διαχείριση και οργάνωση των κομμωτηρίων.

Σε μια περίοδο απαιτητική για όλους μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να εξελισσόμαστε και να πετυχαίνουμε την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονου κομμωτηρίου.
Για εμάς ο κομμωτής έχει τον πρώτο ρόλο για υγιή και λαμπερά μαλλιά.
Είμαστε Ειδικοί Συνεργάτες της FARCOM Professional στο νομό Αττικής.

Παρέχουμε επισκευή όλων των ηλεκτρικών συσκευών κομμωτηρίου (πιστολάκια, κουρευτικές μηχανές, πρέσες ισιώματος κλπ) καθώς και ακόνισμα ψαλιδιών και κοπτικών από τις κουρευτικές σας μηχανές στο χέρι με τη μέθοδο HANDHONING!

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!


Σας ενημερώνουμε πως το κατάστημά μας, τη Δευτέρα 21/6/2021, λόγω του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνει κλειστό. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες συνεχίζονται κανονικά και θα εκτελεστούν από ​Τρίτη 22/6/2021, με σειρά προτεραιότητας! Ευχαριστούμε πολύ